Maximális hatékonyságú mikrohullámú feltárás a legnagyobb kihívást jelentő kutatási területeken: a Multiwave 7000 bemutatása

説明:

Az Anton Paar Multiwave 7000 a mikrohullámú feltárás új szintjét képviseli. A készülék túlnyomásos feltáró kamrájának hőmérséklete akár 300 °C, nyomása pedig akár 199 bar is lehet. Bármilyen minta feltárása lehetséges ezáltal, legyen szó akár élelmiszeripari, környezetvédelmi, polimerizációs, kozmetikai és gyógyszeripari, geológiai, vegyipari és petrolkémiai mintáról. A minták egyszerű üveg vagy teflon fiolában kerülnek a műszerbe, alacsony fenntartási költséget eredményezve. A beépített érintőképernyős kontrollernek és az innovatív kommunikációs funkcióknak köszönhetően a Multiwave 7000 kezelése rendkívül egyszerű és felhasználóbarát.

日付: 2020-12-17, 10:00 - 11:00 (CET UTC+01:00)
言語: Magyar
講師: Gábor Csiffáry

2020-ban csatlakozott az Anton Paar csapatához értékesítőként. Végzettségét tekintve biológus, hét évig dolgozott élelmiszeranalitikai kutatásban. Ezt követően négy évig foglalkozott műszer értékesítéssel és ügyféltámogatással élettudományi területen.

今すぐアクセスする

フォームに必要事項を入力して、制限付きコンテンツに自由にアクセスする

読み込み中...

エラー