Maximális hatékonyságú mikrohullámú feltárás a legnagyobb kihívást jelentő kutatási területeken: a Multiwave 7000 bemutatása

Az Anton Paar Multiwave 7000 a mikrohullámú feltárás új szintjét képviseli. A készülék túlnyomásos feltáró kamrájának hőmérséklete akár 300 °C, nyomása pedig akár 199 bar is lehet. Bármilyen minta feltárása lehetséges ezáltal, legyen szó akár élelmiszeripari, környezetvédelmi, polimerizációs, kozmetikai és gyógyszeripari, geológiai, vegyipari és petrolkémiai mintáról. A minták egyszerű üveg vagy teflon fiolában kerülnek a műszerbe, alacsony fenntartási költséget eredményezve. A beépített érintőképernyős kontrollernek és az innovatív kommunikációs funkcióknak köszönhetően a Multiwave 7000 kezelése rendkívül egyszerű és felhasználóbarát.

Gábor Csiffáry (Magyar)
Gábor Csiffáry

2020-ban csatlakozott az Anton Paar csapatához értékesítőként. Végzettségét tekintve biológus, hét évig dolgozott élelmiszeranalitikai kutatásban. Ezt követően négy évig foglalkozott műszer értékesítéssel és ügyféltámogatással élettudományi területen.

Get free access now!

Simply fill out the form below to receive free access to tools and restricted content.

Loading...

Error