Új lehetőségek lobbanáspont mérésére, valamint desztilláció-elemzésre

Descrizione:

Ezúton szeretnénk meghívni az Anton Paar volatilitás és konzisztencia szemináriumára, ahol nem csak a műszereket ismerheti meg, de ingyenes próbaméréseket is végezhet, akár a saját mintáival is.

Rendezvényünk minden résztvevő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelenlegi vírus veszély miatt a helyek száma korlátozott, ne maradjon le!

Desztilláció, tökéletesség az első csepptől kezdve: Az Anton Paar fejlett automata desztillációs egysége kimagasló pontossággal végzi kőolajipari termékek, oldószerek és más illékony szerves folyadékok forráspont tartományának meghatározását. Az innovatív felhasználói felület, a szigorú biztonsági szabványok és a kiváló térfogatészlelés kulcsfontosságúak a tökéletes eredmény, a kezelő tartós elégedettségének és a költségmegtakarítás elérésének szempontjából. A Diana 700 ideális megoldás az atmoszférikus nyomáson végzett desztilláció nagyfokú precizitással, automatikusan történő elvégzésére. A mérendő minták jellemzően petrolkémiai termékeket, aromás szénhidrogéneket, valamint más illékony szerves folyadékokat tartalmaznak. A prémium technológiák és a páratlan jellemzők kombinációja utolérhetetlenül egyszerű használatot, kiemelkedő hatékonyságot és biztonságos üzemeltetést eredményez.

Innováció a lobbanáspont vizsgálatában: Milyen hőmérsékleten ég, lobban, vagy okoz tüzet a vizsgált anyag? Miből állnak a vizsgált gyúlékony folyadékok, és milyen tulajdonságokkal rendelkeznek? Az illékonyság közvetlenül összefügg az anyagok lobbanásponti hőmérsékletével (éghetőség). Az Anton Paar lobbanáspont-vizsgáló berendezéseivel biztonságosan és egyszerűen meghatározhatja a veszélyes folyadékok feldolgozásához, tárolásához, szállításához és besorolásához szükséges keresett értékeket. Az automata Pensky–Martens-féle zárt tégelyes vizsgálóberendezés azon a legalacsonyabb hőmérsékleten állapítja meg a lobbanáspontot, amelynél gyújtóforrás alkalmazása lángra lobbantja a minta gőzeit. A PMA 500 egy Pensky-Martens zárt kamrás lobbanáspont-vizsgáló készülék a lobbanáspont meghatározására az ASTM D93, EN ISO 2719 és IP 34 előírás szerint. Első osztályú megoldás a kőolaj-, vegy- és illatszeriparban történő automatizált precíziós lobbanáspont-vizsgálatra, valamint vizsgálólaboratóriumok számára. A készülék maximális biztonságot és nagy minta-elemzési teljesítményt garantál. Az automatizált mérések, a kiváló fűtésszabályozás és a páratlanul egyszerű használat jelentik a pontos lobbanáspont-meghatározás alapját a PMA 500 készülékkel.

 

Program:

10:00 - 11:00 Szakmai előadás, a műszerek és a mérési technológia megismerése

11:00 - 12:30 Műszerek kipróbálása, akár saját minták mérése

 

Sajnálattal értesítjük, hogy az állófogadás, tekintettel a járványügyi szituációra, elmarad!

 

Ezúton szeretnénk meghívni az Anton Paar volatilitás és konzisztencia szemináriumára, ahol nem csak a műszereket ismerheti meg, de ingyenes próbaméréseket is végezhet, akár a saját mintáival is.

Rendezvényünk minden résztvevő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelenlegi vírus veszély miatt a helyek száma korlátozott, ne maradjon le!

Data: 2020-10-09 , 10:00 - 15:00 ()
Luogo: Budapest, Magyarország, Anton Paar Hungary Kft. Budapest
Lingua: Magyar
Docente: Kovács Rajmund, Door Árpád

Kovács Rajmund 2000-ben csatlakozott a Hungaropaar Kft.-hez, az Anton Paar Hungary Kft. jogelődjéhez szerviztechnikusként. Jelenleg a nyugat-magyarországi régióban értékesitési specialista, végzettsége szerint környezetgazdálkodási agrármérnök. 

Door Árpád, vegyészmérnök végzettségû értékesítési specialistaként az Anton Paar magyarországi képviseleténél a minőségvizsgáló műszerek iránt érdeklődő partnerek műszaki és alkalmazástechnikai tájékoztatásával, a műszerek élőben történő bemutatásával, a felhasználókkal közösen az igények szerinti mérések kivitelezésével, valamint az Anton Paar munkatársaként a gyógyszeripari kvalifikáció levezetésével foglalkozik.

Fine della registrazione: 2020-10-07

Persona di riferimento e registrazione:
Pálinkás Adrienn
Tel.: +36 1 790 2795
adrienn.palinkas[at]anton-paar.com

indietro