Az Anton Paar megoldása kis nagyságrendű mintákon végzett mikrohullámú szintézishez: a Monowave sorozat

Napjainkban a mikrohullámú gerjesztés már nemcsak a szerves szintézis területén alkalmazható sikeresen – a szervetlen szintézis, anyagtudomány, polimerkémia és egyéb tudományágak is profitálhatnak belőle.  A Monowave 400 és a Monowave 200 nagy teljesítményű mikrohullámú reaktorok, amelyek kifejezetten a kis nagyságrendű mintákon végzett mikrohullámú szintézis alkalmazásokhoz használhatóak kutató- és fejlesztőlaboratóriumokban. Az opcionális MAS 24 automata mintaváltó lehetővé teszi egyszerre 24 kísérlet felügyelet nélküli szekvenciális feldolgozását.

Az Anton Paar megoldását a kompromisszumok nélküli teljesítmény, a legváltozatosabb igényeket kielégítő speciális tartozékok, a kiemelkedő applikációs támogatás és a folyamatos termékfejlesztés jellemzi. Ez utóbbira a legaktuálisabb példa a Monowave 400 R: mikrohullámú reaktor és Cora 5001 Raman-spektrométer kombinációja, mely a precíz hőmérsékleti profilok és a reakcióelegy kémiai összetételét jellemző valós idejű információk ötvözésével új távlatokat nyit a szintézis területén.


Gábor Csiffáry (Magyar)
Gábor Csiffáry

2020-ban csatlakozott az Anton Paar csapatához értékesítőként. Végzettségét tekintve biológus, hét évig dolgozott élelmiszeranalitikai kutatásban. Ezt követően négy évig foglalkozott műszer értékesítéssel és ügyféltámogatással élettudományi területen.

back