Egy rendszer végtelen lehetőségekkel: Multiwave 5000 mikrohullámú roncsoló

Description:

A nagyszámú érdeklődésre való tekintettel a szemináriumot ismét megrendezzük 2021.06.30-án, amelyre itt tud regisztrálni.

Ezúton szeretnénk meghívni az Anton Paar mikrohullámú roncsolókkal kapcsolatos szemináriumára, ahol innovatív megoldásaink és a portfólió áttekintése mellett legújabb készülékünket, a Multiwave 5000-et működés közben is megtekintheti.

Rendezvényünk minden résztvevő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A Multiwave 5000 az Anton Paar mintaelőkészítésben szerzett 40 éves tapasztalatának gyümölcse. A rugalmas rotor-és edénykoncepcióknak és az innovatív szenzortechnológiának köszönhetően úgy konfigurálhatja a berendezést, hogy az a leginkább megfeleljen megvalósítani kívánt alkalmazásainak - legyen szó mikrohullámú feltárásról, mikrohullámú extrakcióról vagy bepárlásról.

Tekintse meg a Multiwave 5000-hez tartozó bemutató videót!


A készülék fejlesztése során arra törekedtünk, hogy a berendezés teljes mértékben megfeleljen a manapság a laborban dolgozó vegyészek igényeinek. Az átfogó, interaktív módszerekből álló könyvtár, a testre szabható, intuitív felhasználói felület és a modern szenzortechnológia az Anton Paar egyszerűen kezelhető, kompakt rotorjaival karöltve a valaha létrehozott legfelhasználóbarátabb mikrohullámú roncsolóvá varázsolják a Multiwave 5000 készüléket.

Tudjon meg többet mikrohullámú roncsolóinkról!

Date: 2021-06-29 (CEST UTC+02:00)
Venue: Budapest, Magyarország, Természettudományi Kutatóközpont, Anyag- és Környezetkémiai Intézet Budapest
Language: Magyar
Number of participants: 6
Trainer: Bálint Heizer

2019-ben csatlakozott az Anton Paar csapatához. Először applikációs specialistaként tevékenykedett a reológia területén, majd a reométerek, a részecskeméret-elemzők, és a mikrohullámú feltáró berendezések értékesítése is az ő tevékenységi körébe került. Végzettségét tekintve vegyészmérnök, műszaki szakfordító.

End of registration: 2021-06-10

Contact person and registration:
Pálinkás Adrienn
Tel.: +36 1 790 2795
adrienn.palinkas[at]anton-paar.com

back