Új lehetőségek porok és diszperziók szemcseméret eloszlásának vizsgálatára

Description:

Ezúton szeretnénk meghívni az Anton Paar részecskeméret-elemző szemináriumára, ahol nem csak a műszereket ismerheti meg, de ingyenes próbaméréseket is végezhet, akár a saját mintáival is.

Minél jobban ismeri a részecskéit, annál hatékonyabban tudja előre jelezni anyagai viselkedését. Az Anton Paar műszereivel az alábbiak mérésére nyílik lehetősége: részecskeméret eloszlás, zéta-potenciál, transzmittancia, refraktív index, molekulatömeg és egyéb paraméterek.

A részecske-rendszerek összetettek lehetnek, de mérésüknek nem kell annak lennie! Az Anton Paar két különböző technológiát alkalmaz nanométer és a milliméter közötti tartományba eső részecskék jellemzőinek meghatározására. A Litesizer fényszóródási technológia segítségével határozza meg a nano- és mikrorészecskék részecskeméretét, zéta potenciálját, áteresztőképességét, molekulatömegét és törésmutatóját folyékony diszperziókban. A PSA sorozat lézerdiffrakciós technológiával méri a részecskeméretet folyékony diszperziókban és száraz porokban, a mikrométeres és milliméteres tartományban. Így ezek a technológiák egymást kiegészítve a lehetőségek új tárházát nyitják meg a részecskék jellemzőinek teljes körű meghatározásában.

Próbálja ki készülékeinket, vegyen részt szemináriumunkon!

Rendezvényünk minden résztvevő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Date: 2020-09-17 , 09:00 - 17:00 (CET UTC+02)
Venue: Budapest, Magyarország, Anton Paar Hungary Kft. Budapest
Language: Magyar
Number of participants: 20
Trainer: Bálint Heizer, Gábor Csiffáry

2019-ben csatlakozott az Anton Paar csapatához. Először applikációs specialistaként tevékenykedett a reológia területén, majd a reométerek, a részecskeméret-elemzők, és a mikrohullámú feltáró berendezések értékesítése is az ő tevékenységi körébe került. Végzettségét tekintve vegyészmérnök, műszaki szakfordító.

2020-ban csatlakozott az Anton Paar csapatához értékesítőként. Végzettségét tekintve biológus, hét évig dolgozott élelmiszeranalitikai kutatásban. Ezt követően négy évig foglalkozott műszer értékesítéssel és ügyféltámogatással élettudományi területen.

End of registration: 2020-09-15

Contact person and registration:
Pálinkás Adrienn
Tel.: +36 1 790 2795
adrienn.palinkas[at]anton-paar.com

back