Recommended Results

Új lehetőségek porok és diszperziók szemcseméret eloszlásának vizsgálatára

Description:

Meghívjuk az Anton Paar részecskeméret-elemző nyílt heteire!

A részecske-rendszerek összetettek lehetnek, de mérésüknek nem kell annak lennie! Az Anton Paar két különböző technológiát alkalmaz nanométer és a milliméter közötti tartományba eső részecskék jellemzőinek meghatározására. A Litesizer fényszóródási technológia segítségével határozza meg a nano- és mikrorészecskék részecskeméretét, zéta potenciálját, molekulatömegét és törésmutatóját folyékony diszperziókban. A PSA sorozat lézerdiffrakciós technológiával méri a részecskeméretet folyékony diszperziókban és száraz porokban egyaránt a mikrométeres és milliméteres tartományban. Így ezek a technológiák egymást kiegészítve a lehetőségek új tárházát nyitják meg a részecskék jellemzőinek teljes körű meghatározásában.

A két hét alatt bármely nap ellátogathat budapesti irodánkba, ahol nem csak a műszereket ismerheti meg, de ingyenes próbaméréseket is végezhet, akár a saját mintáival is.

Rendezvényünk minden résztvevő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük jelölje meg a regisztrációs ürlapon, hogy mikor érkezne irodánkba. A regisztráció után felvesszük Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségei egyikén. (A rendezvény idejére szállást sajnos nem áll módunkban biztosítani.)

A helyszínen kipróbálható műszerek:

  • A Litesizer™ 500: egy eszköz, ami meghatározza a nano- és mikrorészecskék jellemzőit diszperziókban és oldatokban. Dinamikus fényszóródás (DLS), elektroforetikus fényszóródás (ELS), valamint statikus fényszóródás (SLS) mérésével meghatározza a részecskeméretet, az elektrokinetikai (zéta) potenciált és a molekula-tömeget. Továbbá a Litesizer™ 500 az egyetlen DLS-alapú részecske-elemző, amely képes a minta törésmutatójának közvetlen mérésére. A Litesizer™ 500 egyik legnagyobb előnye a zseniálisan egyszerű szoftvere.
  • A PSA 1190 L/D: a részecskeméretek széles tartományának mérésére alkalmas folyékony diszperziókban és száraz porokban.

 

Date: 2019-07-01, 08:00 - 2019-07-11, 17:00 (CEST UTC+02)
Venue: Budapest, Magyarország, Anton Paar Hungary Kft. Budapest
Language: Magyar
Trainer: Erzsébet Gariscsák
End of registration: 2019-07-10

Contact person and registration:
Pálinkás Adrienn
Tel.: +36 1 790 2795
adrienn.palinkas[at]anton-paar.com

back