Borászati műszerbemutó Egerben

Descrizione:

A rendezvény elmarad!

Meghívjuk az Anton Paar borászati műszerbemutatójára

Pontosan meghatározhatja és felügyelheti mustok, erjedésben lévő mustok, borok alkoholtartalmát és számos egyéb minőségi paraméterét: Az Anton Paar több, mint 30 évnyi tapasztalatával és az iparág legnagyobb márkáival folytatott hosszú távú partnerségével a nagy pontosságú laboratóriumi és technológiai borelemzés specialistája. Az Anton Paar ajánlatai között biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő mérőműszert.

Ehhez ajánljuk fel most támogatásunkat egy egynapos szeminárium keretében.

A szemináriumon nem csak az alkalmazásspecifikus műszereket ismerheti meg, de ingyenes próbaméréseket is végezhet, akár a saját mintáival is.

Rendezvényünk minden résztvevő számára ingyenes, de regisztációhoz kötött. A regisztráció után elküldjük a pontos adatokat a regisztráció során megadott e-mail címére. (A rendezvény idejére szállást sajnos nem áll módunkban biztosítani.)

Program:

9:30-10:00 Regisztráció

10:00-11:00 Műszerek bemutatása

11:00-13:00 Próbamérések

13:00-tól Állófogadás

A helyszínen kipróbálható műszerek:

  • Alkohol- és extrakttartalom-mérő: Alex 500
    Az Alex 500 egy kis méretű alkohol- és extrakttartalom-mérő, amelynek segítségével a kézműves italok gyártóinak nem szükséges külső laboratóriumokat igénybe venniük. Az alkohol- és extrakttartalom mellett meghatározza a kapcsolódó paramétereket is, mint például a kalóriatartalom és a fermentáció foka.
  • Hordozható sűrűségmérő: DMA 35
    Tartsa mindig magánál a DMA 35-öt, és végezzen sűrűség- és koncentrációméréseket közvetlenül a helyszínen. A hordozható sűrűségmérőnek mindössze két milliliter mintára van szüksége. Ezen felül nagyon sok időt is megtakarít, mivel nem kell laborba szállítani a mintát.
  • FTIR boranalizátor: Lyza 5000 Wine
    A Lyza 5000 Wine prémium megoldás a gyors borelemzéshez a borkészítésben, borlaboratóriumokban és töltő üzemekben. Lehetővé teszi az alapvető borparaméterek, beleértve az alkoholtartalom, a cukrok és a szerves savak egyidejű meghatározását is.

Kérjük, hogy amennyiben szeretne mintát hozni a próbamérésekhez, jelezze ezt számunkra a regisztrációs űrlap "üzenet" rovatában.

Data: 2019-04-04 , 09:00 - 15:00
Luogo: Eger, Magyarország, Hotel Eger Ködmön Eger
Lingua: Magyar
Docente: Door Árpád

Door Árpád, vegyészmérnök végzettségû értékesítési specialistaként az Anton Paar magyarországi képviseleténél a minőségvizsgáló műszerek iránt érdeklődő partnerek műszaki és alkalmazástechnikai tájékoztatásával, a műszerek élőben történő bemutatásával, a felhasználókkal közösen az igények szerinti mérések kivitelezésével, valamint az Anton Paar munkatársaként a gyógyszeripari kvalifikáció levezetésével foglalkozik.

Fine della registrazione: 2019-04-02

Persona di riferimento e registrazione:
Pálinkás Adrienn
Tel.: +36 1 790 2795
adrienn.palinkas[at]anton-paar.com

indietro